2021 - SHE DID's första kalenderår ❤️

SHE DID - Svenskt träningsmärke för alla kvinnor
Vi närmar oss slutet av året och blickar tillbaka på ett 2021 som på många sätt och vis inte blev som planerat - men trots det fyllt av mycket positivt och fint som vi bär med oss in i 2022.
Vet du om att ägarna av SHE DID inte kände varandra och aldrig hade träffats för ett år sedan? Det kan låta lite konstigt, men så är inte heller SHE DID ett helt vanligt företag. Första gången alla delägarna träffades var i april 2021 och bilden här ovanför togs då. Vi hade fått första prototyperna på kläderna och produktionen var igång.
Träningstights med hög midja och fickor - SHE DID
Det här var den första bilden som togs på SHE DID's kläder.
Vi visste att det var vågat att gå ut med ett så starkt mönster från start, men samtidigt har målet med SHE DID aldrig varit att smälta in i mängden. Leo-tightsen, Leo-kjolen och Leo V-neck kom vid lanseringen i juni att bli de produkter som sålde slut först. I juli gapade således många lagerhyllor tomma, men tack vare fin relation med fabriken lyckades vi få hem nya produkter relativt snabbt. 
Träningstights med fickor och byxkjolar med fickor i storlek XS-5XL
Det har hänt mycket sedan den första bilden av våra Leotights. Redan efter några veckor utvecklade vi våra storlekar från XS-4XL och adderade 5XL. Hela sommaren genomfördes intensiv produktutveckling av både byxkjol, tights och linnen. Nya färger lanserades och några av dem helt baserade på just Era önskemål. Vi vågade oss på fler mönster som mottogs varmt av såväl nya som gamla kunder. 
Lång Byxkjol med hög midja, fickor och innershorts som inte rullar upp.
Under hösten 2021 kunde vi också lansera vad vi tycker är marknadens smartaste byxkjol. Kjolen med "extra allt", men till ett utpris som trots det inte skjuter i höjden. Det tog sin tid att få alla bitar på plats (vår designer har designat och utvecklat byxkjolar i tre år nu), men desto mer uppskattat när vi äntligen kunde lansera vår Smarta Byxkjol.
Träningskläder 2022
...och ni ska inte tro att vi nu är nöjda och lutar oss tillbaka. Nej, här är det istället fullt upp med förberedelserna inför 2022. Nya produkter, färger och mönster håller som bäst på att produceras.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Gott Nytt Träningsår
Avslutningsvis vill vi tacka Er alla för er fantastiska support. Ni betyder allt för oss.
Vi ser fram emot att möta 2022.
Tillsammans med Er.
Tillsammans med vår stora vision om att bidra till en snällare värld. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända