Om Oss

SHE DID grundades 2021 som ett svenskt träningsmärke med den övergripande visionen att bidra till en snällare värld. En värld där kvinnor känner att de duger, där kvinnor har en stark tro på sig själva och inspireras till att uppfylla sina drömmar och mål i livet: stora som små. En värld där vi bryr oss om inte bara våra medmänniskor utan också vår planet. Där vi som företag har ett tydligt hållbarhetstänk som går som en röd tråd genom allt från design, produktion, försäljning, marknadsföring och slutlig leverans till kund.

 

Vårt Mission

SHE DID skapar träningskläder med fokus på komfort, funktion och mångsidighet. Kläderna är designade för träning, men används lika ofta till vardags. Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra produkter med syftet att våra kunder ska känna sig bekväma - både i kläderna och framför allt: med sig själva. Genom våra kommunikationskanaler vill vi inspirera kvinnor att våga: drömma, utvecklas och ta för sig av allt livet har att erbjuda. 

Vi Är Kvinnor...

Vi som arbetar med SHE DID är kvinnor. Kvinnor med många års erfarenhet av hållbarhetsutveckling, design, produktutveckling, logistik, handel och marknadsföring. Kvinnor med ambitionen att på allvar skapa en plats där alla kvinnor känner att de är välkommen oavsett ålder, kroppsform och etnicitet. Vi producerar storleksinkluderande (XS-6XL) och försöker vara en inspiration för kvinnor i deras vardag, för att främja såväl psykisk som fysisk hälsa och välbefinnande. 


En Hållbar Utveckling

På SHE DID strävar vi efter att bidra till en mer hållbar utveckling och det reflekteras i allt vi gör. Vi har valt ut tre av FN:s 17 Globala Mål som vi fokuserar extra på: “God hälsa och välbefinnande”, “Minskad ojämlikhet” och “Hållbar konsumtion och produktion”. Du kan läsa mer om hur vi arbetar med hållbarhet här och du kan läsa mer om FN’s globala mål här

Vår Vision

“She Believed She Could so She Did” 

Vi vill bidra till en mer hållbar värld. En värld som är snällare mot kvinnor och snällare mot vår planet. 

Tillsammans

Vi på SHE DID vet att ingen kan göra allt, men att alla kan göra något - och gör vi det tillsammans tror vi helhjärtat att vi kan bidra till en mer hållbar utveckling i många aspekter. Att kommunicera med våra kunder är en otroligt viktig del i utvecklingen av hela SHE DID och uppskattar att träffa människor på event samt i vår butik i Nässjö som har öppet på torsdagar. Vi älskar också att interagera online på såväl sociala medier som genom vår kundsupport. Har man åsikter, feedback eller funderingar är man alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@shedid.se