Det kom ett mail...

Häromdagen kom det ett mail, som vi så gärna skulle vilja dela med oss av till er. För att vi blev väldigt glada, men också för att vi blev otroligt inspirerade av Sara. Tack snälla för att du tog dig tiden att dela med dig av din resa (även om den inte blev som du tänkt dig ❤️).

Vattenfall Madeira

​​Ibland blir inte drömmen verklighet…

Efter 14 år kom jag och min kärlek i livet iväg på vår resa till Madeira. Behöver nog inte skriva hur taggade vi var.

En unik ö med sin magiska natur.

Vandring ihop var drömmen. 

Första dagen kändes overklig när vi fick uppleva vattenfall, levador, vyerna gjorde oss andlösa och då… 

Trampade jag fel. Rejält. Inte så där ajaj utan mer som våldsam smärta, nu svimmar jag, fel.

Kryckor på semestern

Efter läkarbesöket blev domen högläge med is första dagen och ingen belastning därefter. Möjlig fraktur. Avvakta och se hur det hela skulle utvecklas. Vandring var var inte aktuell.  Tårarna som kom var inte av smärta…

Madeira Natur

Dag två bestämde jag mig på tidig morgon att, mot mina dåliga ”fotodds”, försöka ta mig ut på kryckor.  Jag brukar alltid på mina pass (dans, vardagsfitness och mental träning) säga att det inte är hur det ser ut, utan hur det känns. Hälsan är viktigast. Hur vi mår. 

Kryckor på semestern

Men nu var fothälsan inte god. Behövde känna mig stark och kläder som funkade var faktiskt viktigare än någonsin. Jag vet att She Did’s kvalitet är toppen. Så jag hade packat med mig mitt set, som jag älskar. Måste säga att dessa underbara träningskläder var så härliga att dra på sig. Kände mig stark. Precis som när jag håller mina pass och har dem på mig. 

De och det funkade. Det var smärtsamt ibland och försiktigt och med svetten rinnandes. Men att kläderna sitter så bra. Torkar snabbt. Ser fräscha och supersnygga ut hela dagen. Det gjorde hela grejen när förutsättningarna fysiskt svek mig. 

Utsikt Maderia

När jag hade kämpat mig till en utkiksplats kom en underbar person fram och sa att jag var ”superstrong woman” och så undrade hon var jag har köpt min outfit. 

Det gav ju mig superenergi till några extra steg. 

Det blir inte alltid som man tänkt. 

Det måste man få sörja. 

Men om det finns en vilja och kärlek så finns det ofta en väg. Även som den inte går exakt så som man tänkt. 

Vattenfall Madeira

Tack till She Did för att ni låter alla kvinnor hitta träningskläder som funkar i alla lägen hos er. För att ni visar att alla vi olika kvinnor är viktiga och att vi alla har rätt och möjlighet att få träna, snygga, bekväma och helsköna precis som vi är.

/Sara

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända