🖤 Favorittights 🖤

Svarta träningstights dam med hög midja och fickor. Räfflade tights för gym, padel, löpning med mobilfickor.

 

Nu har vi lanserat våra hittills mest exklusiva träningstights: Tights Favorit

 

Tidigare i år frågade vi vår finländska återförsäljare USport vad för sorts tights deras kunder hade som favorittights. Det överväldigande svaret var då pintuck-tights och eftersom vi själva också har en förkärlek för just pintuck, blev valet av namn tämligen enkelt: Tights Favorit (eller i folkmun "Favorittights").

 

Det som gör de här tightsen extra snygga är alltså de dekorativa pintuck-panelerna på låren och vaderna. Tightsen har även extra hög midja, två mobilfickor/bollfickor, dold nyckelficka, formad söm bak, triangelformad gren och är tillverkade i återvunnet material. 

 

Vad är pintuck då? Pintuck är det engelska ordet för en speciell syteknik där man "veckar" tyget för att skapa ett snyggt tredimensionellt utseende. Tekniken är inget nytt, utan har funnits i flera århundraden inom modeindustrin. När man applicerar pintuck på träningskläder, får de en extra lyxig touch - vilket också gör dem än bättre anpassade även för vardagsbruk. 

 

Vi hoppas (och tror) att ni kommer att gilla de här tightsen lika mycket som vi. Om du känner dig osäker, kan du vara trygg i att vi under jul- och nyårshelgerna har förlängd returrätt (60 dagar). Tveka inte att höra av dig till oss på info@shedid.se om du har frågor om Favorittightsen eller något annat.

 

Titta närmare på tightsen HÄR

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända