đŸ–€ Favorittights đŸ–€

Svarta trÀningstights dam med hög midja och fickor. RÀfflade tights för gym, padel, löpning med mobilfickor.

 

Nu har vi lanserat vÄra hittills mest exklusiva trÀningstights: Tights Favorit. 

 

Tidigare i Är frÄgade vi vÄr finlÀndska ÄterförsÀljare USport vad för sorts tights deras kunder hade som favorittights. Det övervÀldigande svaret var dÄ pintuck-tights och eftersom vi sjÀlva ocksÄ har en förkÀrlek för just pintuck, blev valet av namn tÀmligen enkelt: Tights Favorit (eller i folkmun "Favorittights").

 

Det som gör de hÀr tightsen extra snygga Àr alltsÄ de dekorativa pintuck-panelerna pÄ lÄren och vaderna. Tightsen har Àven extra hög midja, tvÄ mobilfickor/bollfickor, dold nyckelficka, formad söm bak, triangelformad gren och Àr tillverkade i Ätervunnet material. 

 

Vad Àr pintuck dÄ? Pintuck Àr det engelska ordet för en speciell syteknik dÀr man "veckar" tyget för att skapa ett snyggt tredimensionellt utseende. Tekniken Àr inget nytt, utan har funnits i flera Ärhundraden inom modeindustrin. NÀr man applicerar pintuck pÄ trÀningsklÀder, fÄr de en extra lyxig touch - vilket ocksÄ gör dem Àn bÀttre anpassade Àven för vardagsbruk. 

 

Vi hoppas (och tror) att ni kommer att gilla de hÀr tightsen lika mycket som vi. Om du kÀnner dig osÀker, kan du vara trygg i att vi under jul- och nyÄrshelgerna har förlÀngd returrÀtt (60 dagar). Tveka inte att höra av dig till oss pÄ info@shedid.se om du har frÄgor om Favorittightsen eller nÄgot annat.

 

Titta nĂ€rmare pĂ„ tightsen HÄR. 

LĂ€mna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrÀn de har blivit godkÀnda