Gröna Kollektionen är LIVE 💚

Gröna träningstights och sport-bh. Over head squats med stång.
Vår nya kollektion är äntligen live!
Vi kickar igång året med massor av ny energi och självklart med nya spännande kollektioner. Vårt senaste tillskott går i en jordnära grön ton, som i våra tekniska beskrivningar till fabriken går under namnet "Bronze Green". För att undvika förvirring, kallar vi den bara "grön". Istället för på ett flashigt namn, har vi lagt energin på att utveckla nya designer. Kollektionen kommer således i fyra olika produkter. 
Grön t-shirt med svart V-formad och något upphöjd krage.
Ni är många som har önskat en topp med kort ärm, så vi är glada att nu kunna presentera en lite lyxigare t-shirt. T-shirten har en v-formad hals och den svarta, något upphöjda, kragen gör den extra snygg att matcha med andra svarta plagg och självklart kan (bör?😉) du använda den även till vardags. Passformen är ledig, men vill man ha en mer figurnära passform går man nedåt i storlek. 
Grön byxkjol med fickor.
Den gröna byxkjolen är vår populära Smarta Byxkjol, den med "extra allt" ni vet. Det är härligt att höra hur många olika användningsområden ni har för våra byxkjolar. De absolut flesta använder byxkjolen för en aktiv livsstil på sommarhalvåret och nu när det är vinter, är det många som främst använder den för padel. Vi hör också att allt fler använder den till vardags med strumpbyxor under, vilket vi tycker är jätteroligt. 
Grön padelkjol och grön sport-bh med uttagbara ilägg
Sport-bh:n har samma höga support som tidigare och en längre passform som gör att du också kan använda den som en "kort topp". Vi har adderat en "scrunch" framtill, som en snygg och trendriktig designdetalj. Sport-BH:n har padding som är uttagbar. 
Samtliga plagg är sublimerade och tillverkade i återvunnen polyester och elastan. De är designade och producerade för att hålla länge, kunna matchas enkelt samt ha ett brett användningsområde. 
Titta närmare på kollektionen HÄR.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända