Höstens magiska färger

Höstlöv på tyg i färgen plommon

När man lämnar september, vet man att hösten på allvar är här. Hösten innebär mörker och kallare temperaturen som skulle kunna göra att man inte så gärna tar sig ut i friska luften. Hösten är dock också den mest färgsprakande årstiden. Vi vet att det finns molekylärbiologiska förklaringar om klorofyll, karotenoider och antocyaniner som orsakar detta, men vi väljer att se lite mer romantiskt på det hela. Kanske är alla de näst intill magiska färgerna naturens sätt att locka ut oss på härliga promenader - även på hösten. 

Träningskläder i mörklila färg

Vårt bidrag till hösten är kollektionen Plommon. En elegant, lyxig och feminin ton som man enkelt matchar med de flesta färger och mönster. Våra uppskattade favorittights använder du lika ofta till träning som i vardagen och linnet med dragkedja gör sig även snygg under kavajen. 

Mörklila träningstights och linnen med dragkedja

Du har väl inte missat att vi även har lanserat en riktigt fräsch träningsjacka? Med lite högre hals är den väldigt skön på promenader, men också ett plagg du slänger på dig i farten när du ska iväg ner på stan eller till träningen. 

Träningsjacka svart och vit samt rutiga tights
Alla nyheter hittar du HÄR

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända