Jeans för alla tillfällen

Jeans som tights

 

Vi kallar vår senaste kollektion rätt och slätt "Jeans". Det är en kollektion tillverkad i vårt återvunna material med ett jeans-inspirerat mönster. Därför blir det än mer självklart att bära kläderna även till vardags tillsammans med tröja, blus eller tunika.

 

Jeanskjol och sport-bh
 
Jeans är en klassiker som aldrig går ur tiden. Jeans passar till nästan alla tillfällen, men... jeans är långt ifrån alltid sköna. Jeans har långt ifrån alltid en smickrande passform. Våra jeanstights har hög midja, två rymliga mobilficka, dold nyckelficka och specialdesignade sömmar för att ge en extra stark "lifestyle"-känsla. Du kan självklart träna i dem också, oavsett om du föredrar gymmet, "Hemmaträning med Sofia" eller långa löprundor.  
Vår jeanskjol är den smarta byxkjolen med dubbla mobilfickor. Sport-bh:n är vår uppskattade klassiker, med breda axelband och uttagbara ilägg. Scrunchies har tillverkats av överblivet tyg som en del av vår vision om att bidra till en mer hållbar värld. 
Jeans-kollektionen kommer som vanligt i storlekarna XS-5XL.

 

Sköna jeans och kaffe

Hos oss på SHE DID har kollektionen redan blivit en favorit. Att äntligen få gå omkring i sköna "jeans" känns nu lika självklart som en kopp kaffe på morgonen. Livet är som de flesta av oss fått erfara inte alltid skönt, men din kläder kan definitivt vara det 😉

 

Utforska kollektionen HÄR

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända