SHE DID - Vårt första år ❤️

 

Den första juni var det ett år sedan vi lanserade SHE DID. Året har gått otroligt snabbt, samtidigt som det känns som att SHE DID har varit en självklar del av våra liv under en väldigt lång tid. 

 

När vi började bygga upp SHE DID i början av 2021, trodde vi att pandemin snart skulle vara över. Kanske var det tur att vi då inte visste att det skulle dröja ytterligare ett år - för då hade vi kanske inte vågat köra igång. Hade vi vetat att det därefter skulle bryta ut ett krig i vårt närområde, hade vi definitivt inte vågat. Med facit i hand är vi glada att vi började vår resa just där och just då.

 

 

När man bygger ett företag är det lätt att förälska sig i tanken att vägen ska vara spikrak, trots att man vet att verkligheten aldrig ser så ut. SHE DID's resa är inget undantag. Framför allt är den resultatet av hårt jobb och en stark tro på att alltid jobba med visionen i fokus: att bidra till en snällare värld. En värld snällare mot kvinnor och vår planet. 

 

Under vårt första år levererades drygt 12'000 plagg till kunder. Vi kan inte med ord beskriva hur tacksamma vi är över det. Ni som handlat av oss för första gången, ni som återkommer och ni som ger oss feedback. Det är ovärderligt och framför allt inspirerar Ni oss i vårt dagliga arbete. 

 

Resan vi gör med SHE DID har bara börjat och vi är mer peppade än någonsin att fortsätta utveckla såväl företaget som produkterna. Vi gör det med ambitionen att mjuka upp en värld som alltför ofta kan vara både kall och dömande. Vi gör det tillsammans med Er under vårt signum:

 

"She believed she could so SHE DID"

 

Stort tack för detta år - nu är det dags att växla upp 😉
Många kramar, 
Anna, Anne och Carro 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända