SHE DID's första klänning

Padelklänning i padelhall

Äntligen är vår första klänning här. Många har efterfrågat klänning länge och vi har designat fler olika samples med varierande resultat. Egentligen ville vi lansera en klänning med fastsydda innerbyxor, men då människokroppar ser så otroligt olika ut i förhållandet kroppslängd / storlek på kläder, bestämde vi oss för att inte göra det. 

Korta biker shorts med fickor
Istället tog vi fram en prisvärd klänning och ytterligare ett par prisvärda biker shorts som man kan ha under klänningen, som dessutom har våra smarta fickor. Det betyder att om du har ett par av våra biker shorts, kan du använda dem till alla våra klänningar framledes. Dessa nya kortare biker shorts kan du även använda som de är och lyckligtvis nog, fungerar även våra längre biker shorts under våra klänningar. 
 Svart padelklänning till fest
Klänningen fungerar dessutom otroligt bra även utanför padelhallen. Den är snygg till fest och du kommer garanterat att dra den över badkläderna när du ska till stranden i sommar, eftersom den är så lätt, skönt och torkar snabbt.  
Strandklänning
Om du handlar både klänningen och någon av våra biker shorts, så får du automatiskt 100 kronor rabatt på din order. Det tycker vi är en bra kompromiss 😉

Klicka 

HÄR 

för att se mer av klänningen. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända