Black Shine 2.0

Black Shine Lång och Kort Byxkjol

Nu har vi lanserat vår första enfärgade kjol med fickor utanpå. Ni är många som har önskat detta och efter intensivt utvecklingsarbete hann vi precis få till fickorna innan vi tryckte på produktionsknappen för våra Black Shine-kjolar. Så här är de: Den långa med fickor utanpå och smarta fickor på innershortsen. Den "korta" i vår klassiska Smart Byxkjol-design.
Black Shine cykelbyxor och sport-bh
När vi lanserade våra Black Shine tights i mars i år och de sålde slut i rekordfart. De visade sig bli väldigt populära både här i Sverige samt hos vår återförsäljare i Finland. När vi skulle restocka tightsen, passade vi på att lägga till både cykelbyxor och sport-bh. Trots att vi "tog i" när vi beställde, sålde tightsen slut mycket snabbare än vad vi kunnat ana. 

Black Shine Tights

Förutom de nya kjolarna, har vi fyllt på lagret med Black Shine tights och sport-bh igen. Vi har "tagit i" även denna gång, men märker att intresset för tightsen är stort i alla storlekar. Så vill man försäkra sig om ett par, ska man nog inte vänta för länge. Spana in Black Shine HÄR.  

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända