Returer & Byten

Returpolicy

Ibland blir inte ett köp som man tänkt sig och då har du möjlighet att returnera produkten och få pengarna tillbaka för produkten (observera att vi inte återbetalar eventuella fraktkostnader för köpet). Vi har vanligtvis 30 dagars returrätt (under jul/nyår förlängd till 60 dagars returrätt) och vi gör då en återbetalning av produkten minus en av oss subventionerad returfrakt på 49 kronor. Vill du byta storlek på en produkt, lägger du en ny order. Görs detta nya köp i direkt anknytning till att du returnerar varan  kan du kontakta oss, så ger vi dig en “fri frakt kod” så att du slipper betala frakten för den nya storleken. 

Din retur behandlas inom 14 arbetsdagar från att den inkommit till vårt lager och återbetalas samtidigt om den uppfyller kraven i vår returpolicy. De specifika kraven på hur du som kund har möjlighet att returnera en produkt och få den återbetald är:

1) Alla lappar (så kallade “hang tags”) måste finnas kvar på plagget.

2) Plagget måste vara i originalskick och kan således inte ha fläckar av exempelvis smink och kan inte lukta parfym, rök etc. Du får självklart prova produkten som du köpt, men du har inte möjlighet att returnera  kläder som du använt (vi tänker “prova” som du provar kläder i ett offentligt provrum: tar på dig kläderna, kollar om de är bekväma och sitter som du tänkt).

Vi vill att du skickar tillbaka produkten i sin unika produktpåse och du kan använda samma leveranspåse som du fick produkten i.

När du fick din order, fick du också en retursedel som du tejpar på leveranspåsen och sedan lämnar in till fraktleverantörens ombud. Med din order fick du också med en blankett där du kan kryssa i anledningen till att du returnerar produkten och där har du även att möjlighet att skriva en kommentar om returen. Om den returnerade produkten inte skulle uppfylla  kraven för vår returpolicy, kontaktar vi dig för att skicka tillbaka varan till dig. Du får då stå för fraktkostnaden.